Produkty pro šachta na vodu požární (6)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Pokrm lze ohřát přímo ve sklenici v mikrovlnné troubě po dobu 2 minut na maximální výkon a měl by být konzumován ve sklenici. Tuky: 3,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 5,2 g Z toho cukry: 1,5 g Bílkoviny: 5,8 g Sůl: 0,56 g
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.